Randi START - társkereső
Randi START - társkereső, párkereső 1Randi START - társkereső, párkereső 2Randi START - társkereső, párkereső 3
Randi START - társkereső, párkereső 4Randi START - társkereső, párkereső 5Randi START - társkereső, párkereső 6
Randi START - társkereső, párkereső 7Randi START - társkereső, párkereső 8Randi START - társkereső, párkereső 9
Randi START - társkereső, párkeresőRandi START - társkereső, párkeresőRandi START - társkereső, párkereső
Én
keres
aki -
Csak képekkel  
Randi START - társkereső, párkeresőRandi START - társkereső, párkeresőRandi START - társkereső, párkereső
Belépés tagoknak  Felhasználónév:   Jelszó:   Regisztráljon!
  Oldal statisztikák
 
Múltheti belépések száma:80
Összes férfi tag:82873
Összes női tag:81316
Múltheti képek:40
Online tagok:320

  Shoutbox


  Társkereső - Hírek
 
Randi START - társkereső
2008. 07. 01

A mai napon a Randi START társkereső elindult . Már az első napokban több száz regisztrált társkereső partnerrel . Ha...tovább

Összes hír

  Nyelv opció
 

GYIK

Ezen az oldalon fogjuk a felhasználóink által feltett kérdéseket folyamatosan megválaszolni!

Hogyan változtathatom meg az e-mail címemet és a jelszavamat?

Ehhez be kell lépnie a fiókjába, és a Szolgálatatások menü alatt az Adatlapom bővítése/Módosítása menüponttal. Erre kattintva bõvítheti vagy módosíthatja személyes adatait. Bármilyen módosítást is végez ne felejtse el az oldal alján található mentés gombbal érvényesíteni az új adatokat. Érdemes idõt fordítania erre, mert a részletes keresés során könnyebben megtalálhatják Önt mások. Jelszavát a Jelszó csere menüpont alatt módosíthatja.


Hogyan működik az Ajánlott Partnerek link?

Egyszerűen! A saját adatlapján, az úgynevezett profiljában megadott keresési kritériumok alapján automatikusan kilistázza az ennek megfelelõ partnereket. Csak egy kattintás és máris megjelenik amit keres. Természetesen emellett bármikor szabadon kereshet a Részletes Keresés segítségéve, újabb és újabb kritériumok szerint, vagy módosíthatja adatlapján a keresési szempontokat.

Mekkora maximális méretű lehet a kép amit feltölthetek?

Jelenleg 200 Kilobyte méretű.

Honnan tudom, hogy levelem érkezett?

Két módon is ellenõrizheti. Ha bejelentkezve az oldalon tartózkodik akkor egyszerűen rákattint az 'Üzenetek' linkre. Ha nincs 'online' a rendszer figyelmeztetõ levelet küld az ön e-mail címére.

Ha rámkacsintott valaki, honnan értesülhetek róla?

Két módon is ellenõrizheti. Ha bejelentkezve az oldalon tartózkodik akkor egyszerűen megnézi 'Az utolsó bejelentkezésed óta' listát. Ha nincs 'online' a rendszer egy figyelmeztetõ levelet küld az ön e-mail címére.

Hogyan küldhetek üzenetet?

Bejelentkezés után rá kell keresnie a kiválasztott partner profiljára. A 'Profilt megnéz' link mellet az 'Üzenet küldése' linkre kattintva már írhatja is az üzenetét. Ugyanitt bejelölheti, hogy kér-e visszajelzést vagy az elküldött levélhez csatolja e a rendszer a Ön személyi profilját.

Hogyan válaszolhatok egy kapott üzenetre?

Bejelentkezés után a 'Szolgálatatások' panelen található 'Üzenetek' linkre kattintva. Ugyanitt rendszerezheti a kapott üzeneteket is.

Hány levelet tárol a postafiókom?

Korlátlan mennyiségűt.

Hogyan működik a részletes keresés?

Bejelentkezés után a 'Szolgálatatások' panelen található 'Részletes Keresés' linkre kattintva elõjön a keresõ panel. Itt hozzáadhat még különbözõ kritériumokat. Példa: ugyanitt az 'Alap információk'-ra kattintva kereshet pl. csak egyedülállókat ha bepipálja a kis négyzetet. Adhat több opciót is. Tudnia kell azonban, hogy minél több opciót ad meg, a kör annál inkább szűkül, és sajnos nem mindenki tölti ki a részleteket sem. Ez ne szegje kedvét a barátkozástól és a flörtöléstõl :) Az internetes társkeresés 'szépsége' az, hogy nem feltétlenül csak ez alapján találhat partnert. Kacsintson arra aki tetszik vagy írjon neki. Egy válasz sokszor többet elárul mint egy tökéletes adatlap.

Hogyan tölthetek fel vagy módosíthatom a fotóimat?

Bejelentkezés után a 'Szolgálatatások' panelen található 'Képek feltöltése/Rendezés' linkre kattintva elõjön a feltöltõ ablak. Itt rendezheti, cserélheti, törölheti a képeit. Figyelem! 200 Kb-nál nagyobb képet nem tölt fel a rendszer.

Hogyan rejthetem el az 'onlájn' állapotom?

Ehhez be kell lépnie a fiókjába, és a Szolgálatatások menü alatt az Adatlapom bõvítése/Módosítása menüponttal. Erre kattintva a kérdõív alján található 'Mások láthassank mikor bejelnetkezve (online) vagyok' kérdésre a Nem választ kell bejelölje.

Ha felfüggesztem a tagságom elvesznek az adataim?

Nem. Bármikor újra aktiválhatja, ha ír az Adminisztrátornak a 'Visszajelzés' linkre kattintva.
Powered by Randi Start - társkereső, párkereső
Auto Backlink - Web Link Exchange - webcim.infoFree Automatic Google Backlinks - SEOPro blog - ingyenes blogVideók TOP

Randi - Start - Társkereső - Párkereső - Ismerkedés - Csajozás - Pasizás